Wednesday, February 6, 2013

Baking Mood

Lately ni beta dalam baking mood.. Beta realized something, lately beta suka betul memasak and baking. Tetapi yang pelik, bila beta masak atau baking (especially) beta mmg tak nak makan. Not that it doesn't taste good, tapi entah kenapa. Suka tengok orang makan ade lah! haha..

Yesterday, beta sempat la buat Pavlova. Beta kemaruk Pavlova dkt Serai, tapi kadang-kadang frust juga pergi dah habis. Beta tengok dekat kitchen semua bahan-bahan kebetulan ada. Hurm apa lagi beta buat je lah. Belasah kan aje lah.. haha..


Ini lah dia Pavlova yang beta buat, dah langsai licin bawa pergi office. hihi.. Alhamdulilah rezeki masing-masing. Tapi beta rasa tak sampai sepotong pun. Esok terfikir nak buat bake something, Let's wait for tomorrow apa benda la beta nk buat.

Beta ni tiba-tiba update blog bukan sebab apa, sbb tak boleh tidur... huhuhuhu..

No comments:

Post a Comment