Sunday, September 9, 2012

I have lost my shopping appetite

For those yang memang mengikuti blog beta sebelum ni, pasti kalian notice element shopping agak semakin kurang dalam entries yang terbaru kini. Beta kadang2 rasa makin hari makin tua ni 'nafsu' shopping semakin bekurangan. Beta dah tanak lagi membazir beli barang yang bukan-bukan tambah lagi yang luar dari keperluan.

Mungkin keadaan beta yang agak sibuk beberapa tahun kebelakangan ni membuatkan beta kurang mengunjungi shopping mall. Kalau dulu, memang boleh kata setiap minggu tu beta akan buat marathon from one to another shopping mall. Memang sekarang pecah rekod beta dah berbulan tak ke Pavilion. Kalau ke KLCC pun skejap je untuk hair cut or Kinokunia sahaja. Pelik, but this is reality bila beta rasa bosan bila ke mall. Maybe sebab beta dah terkelaluan dahulu sampai satu tahap bera rasa, enough is enough.

Last beta shopping haritu masa boxing day in Melbourne. Itu pun dah last year. I'm looking forward to do some shopping next month in France. Itu pun kalau ada budget! hahah... Kalau itu jam tak ada budget, jawabnya buat window shopping je la.. LOL

2 comments:

  1. Kau skarang guna number mana? Kitorang nak wish birthday kau pun semua number x dapat contact

    ReplyDelete